Luni, 28 august 2017

Nu am scris ieri,  asta inseamna ca astazi si maine recuperez.

Azi: Mai interesant a fost la final de saptamana – nunta, botez si sesiune prelungita de shopping soldata cu stima de sine considerabil crescuta si satisfactie maxima ca urmare a bugetului minim cheltuit. O buna prietena cu mare fler si stil personal mi-a deschis portile fermecate catre minunata lume a outleturilor…ce pot sa spun decat ca ii sunt foarte, foarte, dar foarte! recunoscatoare.

Azi am descarcat mai multe mini manuale la birou pentru a-mi completa lacunele in cunostinte pe partea de optimizare SEO si content strategy si aveam planuri ambitioase de a le citi dar intre timp am trecut pe la tatal meu, m-am enervat, iar ajunsa acasa am savurat o Silva Dark pe stomacul gol ce m-a ametit exact suficient incat sa imi amorteasca constiinta. Si maine e o zi…

Am avut o discutie ciudata cu sotul meu in care i-am explicat ca a da accept la toate cererile de prietenie de pe fb – in special de la blonde cu poze de profil visatoare  – si a purta conversatii cu persoanele respective nu e tocmai politicos si corect fata de mine.  A parut ca a inteles despre ce vorbesc, am fost insa surprinsa ca a trebuit sa ii explic ca nu e. de ce nu e  fairplay. In mintea lui, nu gresise cu nimic. M-am gandit apoi la toate aventurile pe care le-am avut eu in mintea mea…si m-am intrebat daca nu sunt putin ipocrita; si eu am l-am atins uneori motivata de dorinta pentru altcineva.

Sunt recunoscatoare pentru: toate hainele fabuloase pe care le-am cumparat duminica. Pentru ca am petrecut timp cu o prietena alaturi de care nu mai iesisem de multa vreme in oras. Pentru ca am mancat paste, pentru ca am baut bere si pentru ca ne-am hlizit ca in facultate.

Ma bucur: ca reusesc sa ma impac usor cu mine in ultima vreme – poate nu ar parea, dar eu ma simt mai prietena mie  decat pana acum.

 

 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s