Duminica, 19 noiembrie 2017

Ce am invatat de cand nu am mai scris:

  1. daca iti vine ideea de a face un drum neplanificat pana la Brasov ca sa petreci doua zile departe de casa si aproape de munti si zapada  – just go for it! Nu numai ca va fi minunat dar apoi te vei putea lauda ca ai facut primul drum cu masina de una singura (si ca a fost fantastic).
  2. nu te mai compara cu fetele; este femeie nu fata.Complexele legate de aspectul fizic nu vor disparea daca te compari cu ceea ce nu esti.
  3. cand contempli ideea de a te desparti de sotul tau si esti sincera cu tine iti dai repede seama ca sentimentul care te inunda nu este frica sau panica ci o acuta si familiara durere. Ceea ce inseamna ca te poti antrena sa gandesti rational si relaxat si te poti familiariza cu concepte precum singuratatea si despartirea dar inima ta va simti doar ceea ce vrea ea si va da de pamant cu tine si cu pretentiile tale de fiinta rationala in total control. Succes!

PS: (4) si daca din 45 articole planificate in 3 luni ai scris doar 36, poate ar fi timpul sa scrii mai mult si mai des.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s